Thursday, August 12, 2010

Kecoh Betul - [2010] DVDRip x.264

Sipnosis:

KECOH BETUL merupakan antara sebuah kisah kehidupan anak-anak muda hari ini. Mengisahkan tiga orang pemuda yang berkawan baik. Aiman, Montel dan Joe bekerja sebagai dispatch delivery order di sebuah restoran makanan segera di ibu kota.

Mereka berdepan dengan cabaran hidup di kotaraya. Kehidupan mereka dikelilingi dengan keseronokan. Cabaran hidup mereka apabila keseronokan tidak dapat dinikmati kerana kekangan kewangan. Semuanya kerana wang. Mereka sanggup melakukan sesuatu perkara tanpa berfikir panjang kerana wang. Tiga sahabat ini obses dengan motor. Kehidupan mereka juga tidak lari dari motor.

Ketiga-tiga mereka terlibat dengan aktiviti-aktiviti sosial seperti merempit dan bersukaria.Walaupun begitu ada sesuatu yang menyebabkan Aiman tidak mahu berlumba lagi. Sehinggalah pada suatu hari mereka tidak dapat memenuhi tuntutan sosial mereka kerana masalah kewangan. Mereka terjebak dalam kancah Ah Long apabila mereka meminjam duit dari mereka. Mereka terpedaya dengan iklan mendapat duit dengan cepat telah terperangkap dalam perangkap Ah Long.

Dalam pada itu, mereka juga menghadapi konflik dalam diri mereka sendiri. Dalam mencari identiti mereka sebenar mereka tidak dapat lari dari kancah percintaan. Aiman jatuh cinta dengan gadis yang pernah ditolongnya sebelum ini. Sandra seorang gadis yang hilang kasih sayang setelah kematian ibunya. Bapanya yang mempunyai masalah dalam perniagaan juga berhutang pada jumlah yang banyak dengan Ah Long sehingga dirinya terjual .

Semuanya menjadi kecoh.betulpunya kecoh dan anda dapat merasai kekecohannya dengan menonton KECOH BETULGenre: Action Comedy

General Release Date: 2 June 2010Distributor: Sri Saheb Production SDN. BHD.

Cast: Saiful Apek,Nabil,Bell,Haryati Hamzah, Shah R., Vanessa Chong, Diana Danielle, Aziz Satar,

Director: S. Baldev Singh

Release Name:Kecoh Betul - [2010] DVDRip x.264-KaRL[JWG]

Size: 792 Mb

Quality: DVDRip - X.264 688 x 368 756kbps, LiNE audio - 256kbps VBR MP3

Runtime: 1 Hour 55 Minutes

Filename: Kecoh Betul - [2010] DVDRip x.264-KaRL[JWG]


 DOWNLOAD THIS TORRENT
In order to download the content of this torrent file, you need a BitTorrent client

Tabung Ayam