Sunday, July 18, 2010

BUAT DUIT DENGAN FACEBOOK!!!!!!!!!
Assalamualaikum dan salam sejahtera.Saya ingin memperkenalkan cara untuk mendapatkan 'income' yang lebih disamping menaikkkan taraf hidup kita...nama saya Abd Sofie dan masih belajar.Walaupun seorang pelajar,saya dah berjaya meraih pendapatan yang lumayan berkat usaha dan titik peluh saya di waktu lapang...dengan hanya bermodalkan RM 100 ringgit,saya mendapat pulangan dengan RM 300 bagi setiap seorang yang mengikut saya.dan bayangkan anda mendapat seramai yang mungkin,saya percaya anda adalah sponser yang sangat berjaya dengan 'income' yang lumayan.kerja yang saya lakukan hanyalah dengan 'copy' & 'paste' dan mengaktifkan 'account' pengikut saya.sila 'click' link di bawah untuk join saya.


atau menghubungi saya di talian 0172247255
atau di FACEBOOK abdsofie@gmail.com

BAGAIMANA DENGAN HANYA MODAL RM100 SAHAJA, ANDA MAMPU MENJANA RM100 HINGGA RM1000 SETIAP HARI DENGAN LOG IN FACEBOOK DENGAN KAWAN-KAWAN ANDA!!!


SUHAIMI SULAIMAN A.K.A JEBAT

MODAL RM100 JE ..DALAM BEBERAPA JAM HARI TU JUGA SAYA DAPAT RM1,000.. TAK SUSAH PUN PALING BEST SAYA PERNAH BUAT DALAM MASA 2 JAM RM1,800.. SEKARANG MASA BERSAMA KELUARGA LEBIH BERKUALITI ..KERANA SEBELUM NI ..PERGI KERJA ANAK BELUM BANGUN..BALIK KERJA ANAK DAH TIDO..TAKUT ANAK TAK KENAL BAPANYA PULAK NANTI... DAH TAK DENGAR BOSS MAKI HAMUN..BINGIT TELINGA..TERIMA KASIH FACEBOOK SAYA DAH DAPAT RM 42,100 DLM MASA 2 BULAN LEBIH DAN HARI2 DUIT TAK PUTUS2 SYUKUR ALHAMDULILLAH...BOLEH JUMPA SAYA DI SHARRING SESSION...TAPI BUKAN DUDUK DIAM DAPAT DUIT...KENA BERUSHA DAN GUNA TEKNIK YANG BETUL...KALAU TAK BUAT TAK DAPAT APA2 PUN...


MEREKA DAPAT PENDAPATAN 4 HINGGA 5 ANGKA DENGAN MODAL RM100 DAN MENGGUNAKAN FACEBOOK SETIAP HARINAJA ROSNANIE JAMALUDDIN
PAHANG
'First saya join ni mmg saya rasa programme ni paling menguntungkn & pling mudah.. Sebelum ni saya pernah join biz yg lain lebih kurang sama tp agak rumit sbb perlu point la untuk ditukar jd Rm... pling x best tu pkai e- wallet.. nak transfer ke ac kne tunggu 3 hari untuk Clear. Skrg ni bile join program ni saya x perlu lg nk pikir semua tu... yg saya tau saya dpt RM CASH setiap hari dengan login FB je.... skrg saya bt fulltime sbb saya dh berhenti kerja.. ye la , join programme ni lagi lumayan. tak sampai 1 minggu pun bleh dpt RM1,000... klau dlu keje sebulan gaji x sampai RM1,000 pun... skrg RM10,000 lebih dlm mse 2 bulan..semuanya bermula dgn RM100...'INILAH DIA Kak Roszana (FB:roszana_a@yahoo.com.my). Dalam masa beberapa hari sahaja kami telah mendapat RM3000 dengan bermodalkan RM100 saje.Biz ini banyak mengubah kehidupan kami dan juga merapatkan lagi hubungan kami suami isteri..."Ape tunggu lagi jom lah kita buat biz in bersama-sama..Thanks to Infinity Downline.Financial Freedom start here!!!!

ANDA INGIN JADI JUTAWAN SEPERTI MEREKA?????

Kini Kami dedahkan RAHSIA nya!!!

"SIAPA KATA RM100 SEMUA ORG TIDAK MAMPU???Mustahil bukan..bg saya bisness ini cukup mudah & senang. Dengan bermodal kan RM100 & menaja minimum 4 orang cukup memadai buat saya.

Dengan
modal RM 100 sahaja & anda perkenalkan seorang rakan sahaja!! Anda dapat balik RM 100 tunai!!! 100% keuntungan!!! Tiada risiko!!!

Jika anda gagal mendapatkan balik modal anda dalam tempoh 90 hari kami akan pulangkan kembali RM 100 anda!!! Yes this is Money Back Guarantee!!!

Kami percaya
anda ada akaun Facebook..Anda ada rakan…Anda daftarkan seorang sahaja , rakan anda dah balik modal!!! Hebat cukup hebat!!! Program terbaik dalam SEJARAH!!!

Hanya tajaan orang ke-2 dan orang ke-4 anda sahaja yang akan dihadiahkan kepada penaja anda sebagai bonus tambahan bulanan. Sila rujuk Pelan Pemasaran untuk lebih details!!

Anda boleh menaja seramai yang mungkin. Dimana
setiap penyertaan rakan anda. Anda akan menerima wang tunai RM 100. Wah cukup hebat…Sambil layari Facebook pun dapat duit…Tak lagi buang masa..Alhamdulilah.

Harus diingat!!! Pendapatan anda bukannya sekali tetapi setiap bulan seumur hidup anda. Wah!!! Bestnyeee :)

Contoh 1: Katakan anda menaja 10 rakan anda. 10 orang tolak orang ke-2 dan ke-4 utk penaja (Upline). Anda akan dapat 8 orang x RM 100 = RM 800. Anda akan diberi masa 30 hari sahaja untuk mempelajari segala panduan Internet Marketing, Window XP, Vista, All Microsoft, Adobe dan banyak lagi secara audio dan video (e-Learning concept).

Sistem pembelajaran online ini cukup mudah dan senang difahami. Segala input yg disampaikan sesuai utk kegunaan seisi keluarga dan setiap peringkat umur.
Tetapi INGAT proses pembelajaran ini hanya utk tempoh 30 hari sahaja. Pada hari ke-25 anda perlu renew akaun anda utk meneruskan pembelajaran tersebut dengan cara membuat pembayaran RM 100 ke akaun penaja anda. Hanya penaja anda sahaja yang boleh mengaktifkan akaun anda.

Secara tak langsung ahli yg berdaftar dibawah anda pun akan renew akaun mereka membolehkan anda terus menerima RM 100 drp setiap seorang yg berdaftar dengan anda sebelum ini.

Jika
8 orang tadi renew bermakna anda akan memperolehi RM 800 pada bulan berikutnya. Jika ada rakan di bawah rakan anda yang renew tetapi rakan direct anda tak renew. Semuanya akan diberikan kepada anda. Wah ruginyee kalau tak renew setiap 30 hari. Modal RM 100 jer dapat RM 800 setiap bulan!!!
Contoh 2: ANDA menaja Ahmad. Ahmad telah menjemput 100 orang rakannya melalui Facebook sahaja sertai program ini. Ahmad mendapat 100 orang x RM 100 = RM 10,000.

Selepas 30 hari, Ahmad tidak berminat untuk renew akaunnya dgn bayaran sama iaitu RM 100 sahaja. Tetapi 100 orang rakan Ahmad tadi terus renew akaun mereka. Maka RM 10,000 tadi akan diberikan terus kepada penaja Ahmad iaitu ANDA. Wah cukup hebatkan!!!

PS: Ahli Facebook terkini skrng mencecah 350 Juta di seluruh dunia...Puluhan jutawan terhasil setiap 20 hari di US & UK melalui Program Jutawan Facebook.

Inilah program terbaru dan terbaik untuk anda sambil layan Facebook pun dapat duit setiap bulan.
Konsep mudah daftar RM 100, perkenalkan seorang jer member dapat balik RM 100.
Tiada Risiko!!! Cukup Mudah!!! Jadi daftar sekarang!!!

NAK JADI AHLI? KETAHUILAH CARA-CARANYA DAN BAGAIMANA PROGRAM INI BEROPERASI

Untuk menjadi ahli, anda perlu diperkenalkan oleh upline/sponsor anda.
Jika anda ingin menjadi ahli, anda hanya perlu bayar RM100 kepada mereka yang memperkenalkan anda dengan program ini iaitu upline/sponsor anda.
Anda boleh pilih sama ada ingin membayar secara tunai (cash) atau pun dengan cara "bank in".
Kenalkan seorang rakan anda dalam program ini...
Rakan anda akan membayar pada anda dan anda akan aktifkan akaun rakan anda.
Langkah seterusnya anda harus lengkapkan 4 orang dalam garisan anda.

Jika anda gagal mencukupkan 4 orang rakan, tetapi Rakan Anda 1 (misalnya) telah cukup dengan 4 orang rakan di bawahnya...maka hasil RM100 yang sepatutnya anda terima akan diberikan kepada sponsor anda.

Sudah faham??
Bagaimana program ini boleh memberikan income berterusan kepada anda?
Untuk mendapatkan income berterusan, pihak company telah mencipta satu sistem yang dipanggil
'REVERSE 2 UP'.


Sistem ini memang cukup adil dan berkesan!Setelah anda telah cukup dengan 4 orang ahli, anda akan berpeluang untuk mendapat income yang berterusan....
Nak tahu dengan lebih lanjut? Baca lagi...program ini memang bagus!Cik Rosmah membayar RM100 kepada anda sama ada dalam bentuk tunai (cash) atau melalui transaksi bank dan Cik Rosmah adalah downline pertama anda.Manakala, Encik Liow (downline anda yang ke-2) akan memberikan RM100 kepada upline anda. Apabila Encik Liow memberikan duit kepada upline anda, maka Encik Liow akan bertukar menjadi downline kepada upline anda.Seterusnya, downline anda yang ke-3, Cik Salmah, akan memasukkan RM100 ke dalam akaun anda.Dan, akhir sekali, Encik Muthu (downline yang ke-4) akan memberikan RM100 kepada upline anda. Apabila Encik Muthu memberi duit kepada upline anda, maka Encik Muthu akan bertukar menjadi downline kepada upline anda.

Setelah pengagihan RM100, downline anda dan downline upline anda yang baru akan menjadi seperti berikut:

Setelah anda berjaya melengkapkan 4 orang yang pertama, barulah downline anda seperti Cik Rosmah dan Cik Salmah boleh mencari downline baru untuk mereka pula mendapatkan pulangan modal RM100 dan seterusnya menikmati hasil RM100 dari anggota baru rekrut mereka.

Katakan downline Cik Rosmah dan Cik Salmah adalah seperti yang tertera di atas, maka agihan wang RM100 daripada downline mereka adalah lebih jelas dinyatakan seperti gambarajah berikut:


Setelah agihan wang RM100 yang dihasilkan oleh downline Cik Rosmah dan Cik Salmah, maka downline baru anda dalam bentuk satu baris adalah digambarkan seperti berikut:
Langkah-langkah berikut diteruskan sehingga INFINITY ini dapat memberikan anda pendapatan yang tetap setiap bulan.

SEKARANG SUDAH FAHAM??
Hanya pass up 2 orang downline kita kepada sponsor dan kita akan dapat semula 6 orang downline.
Anda tunggu apa lagi?
DAFTARLAH SEKARANG...


KELEBIHAN PROGRAM INI

1. Modal dapat balik selepas taja seorang sahaja
2. 100% keuntungan
3. "No admin fee"
4. Duit terus masuk ke dalam akaun...cepat & mudah!
5. Sistem terbaru, canggih dan adil (reverse 2 up & vertical acceleration)
6. Dapat produk e-learning yang cukup banyak dan bernilai
7. Dapat dijalankan secara online & offline
8. Program yang baru di Malaysia (anda adalah di antara yang terawal)
9. Dan...banyak lagi!

MASIH RAGU-RAGU?? TIDAK YAKIN DENGAN PROGRAM INI?? HILANGKAN PERASAAN RAGU DAN TIDAK YAKIN ANDA , KERANA PROGRAM KAMI ADALAH SAH DAN HALAL DI SISI UNDANG-UNDANG..

Adakah Infinity Downline Mempunyai Sijil AJL?

Adakah Infinity Downline memerlukan sijil AJL? Sijil AJL dikeluarkan kepada syarikat jualan langsung yang memenuhi syarat pemasaran di bawah

Infinity Downline bukannya MLM ataupun SLM kerana tiada ahli yang sebenarnya menjadi agen syarikat Multiplex Inc. Syarikat Multiplex tidak memantau perniagaan ahli kerana syarikat tidak menerima sebarang bayaran (komisyen/pembayaran ialah 100% dari ahli ke ahli). Syarikat Multiplex juga tidak mempunyai cawangan di Asia kerana ahli ID terus mendapatkan produk melalui muat-turun dari internet. Ini adalah sebab utama bisnes ini tidak mempunyai sijil AJL.
Pendek kata - jika anda mencari sijil AJL, ia perlu disediakan oleh Perniagaan
Tempatan yang menjalankan Infinity Downline dan bukannya oleh Syarikat
Multiplex

Jika anda berminat menjalankan bisnes anda secara besar-besaran termasuk mencipta sistem perniagaan anda sendiri berdasarkan program Infinity Downline ini, kami mencadangkan agar anda menyemak dan memenuhi syarat-syarat AJL yang tertera di Garis Panduan Permohonan Lesen Jualan Langsung.

Adakah Infinity Downline diluluskan oleh Bank Negara?

Adakah Program Infinity Downline memerlukan kelulusan Bank Negara?
Berikut merupakan garis panduan keluaran Bank Negara berkaitan aktiviti pelaburan melalui internet.
Infinity Downline TIDAK MENGAMBIL SEBARANG DEPOSIT dari ahlinya tetapi menjual keahlian kepada sistem perniagaan e-pendidikan yang disediakan oleh Syarikat Multiplex Inc.
Apabila ahli membayar yuran keahlian, mereka mendapat sistem online serta e-perpustakaan tersebut untuk menjalankan bisnes mereka sendiri. Ahli BUKAN AGEN SYARIKAT.

Infinity Downline juga tidak terlibat di dalam sebarang pelaburan yang berkaitan dengan sekuriti atau pengurusan dana. Pembayaran juga dilakukan dalam matawang Ringgit Malaysia jadi tiada unsur mata wang asing walaupun bayaran ialah USD25. Ini ialah kerana USD25 hanyalah harga untuk ditentukan jumlah kadar pertukaran.

Jadi Infinity Downline jelas bukan skim cepat kaya dan tidak memerlukan sebarang lesen dari Bank Negara kerana
 • tidak berunsurkan pelaburan wang di dalam sebarang pembelian saham/ pengurusan dana
 • segala urusniaga serta penerimaan wang dari luar negara juga ditunaikan di dalam Ringgit Malaysia.

  Bagaimana Pula Dari Sudut Syariah?

 • Walaupun Infinity Downline BUKAN MLM, Hukum Syariah yang berkaitan sama sahaja.

  "Zahir plan perniagaan mungkin adakalanya kelihatan sama tetapi untuk mengesahkan, banyak penelitian lain telah diambil kira.
  Khususnya penelitian kontrak, rukun, syarat, pelaksanaan hatta iklan dan cara promosinya. Kerana itulah saudara dapat melihat promosi rasmi...TIDAK memancing ahli dan peserta melalui KEKAYAAN, HARTA, KERETA , DUIT sebagai fokus asas tetapi adalah mempromosi ilmu Islam dan mengajak untuk menyebarkannya sebagai ASAS. Pendapatan tambahan adalah sampingan, sesuai dengan fungsi wang dan harta sebagai hiasan dan alat untuk mencapai redha Allah sahaja. Itulah nilai yang kita cuba terapkan di dalam diri semua pesertanya"

  ~ Ust Hj Zaharuddin Hj Abd Rahman ~  Ust Hj Zaharuddin apabila mengulas tentang suatu program MLM tempatan yang memenuhi konsep syariah, menekankan bahawa FOKUS ASAS sebarang program seharusnya penyebaran kebaikan produk dan bukannya pendapatan semata-mata.

  Produk program Infinity Downline(http://www.infinitysuccessbuilders.com/produkinfinitydownline.html) merupakan KEAHLIAN kepada Sistem Perniagaan e-Pendidikan yang membolehkan seseorang itu menjadi Usahawan melalui keahlian kepada suatu rangka sistem perniagaan yang lengkap.
  Dengan pembayaran RM100, pembeli mendapat:
 • Sistem Pengurusan Ahli/Bisnes secara Online (Back Office)
 • Gedung Audio/Video motivasi dan kemahiran bisnes alam maya untuk membantu anda mengembangkan kemahiran diri serta bisnes anda
 • Hak Penjualan Semula Keahlian Bisnes di bawah jenama Infinity Downline

Tidak dapat dinafikan bahawa produk gedung e-perpustakaan ini amat berkualiti dan mampu meningkatkan kemahiran diri setiap individu yang ingin membuat pelaburan ilmu jadi ahli tidak perlu gusar menyebarkan kebaikan produk di dalam program ini.
Menurut Ust Hj Zaharuddin Hj Abd Rahman di dalam artikelnya ISU SYARIAH DALAM PERNIAGAAN MLM:
Ada beberapa bentuk sistem MLM yang jelas keharamannya, iaitu apabila ia menggunakan sistem berikut :

1) Harga tinggi dari biasa
2) Syarat mewajibkan ahli mencapai jualan target sebagai syarat komisyen
3) Komisyen datang dari orang bawahan yang langsung tidak dikenalinya kerana sudah terlampau jauh ke bawah.
4) Jika ahli berdaftar menyertai MLM dengan yuran tertentu, tetapi tiada sebarang produk untuk diniagakan, perniagaannya hanyalah dengan mencari orang bawahanya (downline), setiap kali ia mendapat ahli baru, maka diberikan beberapa peratus dari yuran ahli tersebut kepadanya.
5) Terdapat juga syarikat MLM yang melakukan manipulasi dalam menjual produknya, atau memaksa pembeli untuk menggunakan produknya atau yang dijual adalah barang haram.

Jelas Program Affiliate Infinity Downline HALAL kerana tidak melanggar mana-mana syarat di atas.Adakah Infinity Downline Perjudian Murni??

Syeikh Salim Al-Hilali pernah mengeluarkan fatwa pengharaman dengan katanya :

“Banyak pertanyaan berkenaan perniagaan yang diminati ramai. Yang secara umum gambarannya adalah mengikuti kaedah piramid dalam sistem pemasarannya, dengan cara setiap anggota harus mencari ahli-ahli baru dan demikian selanjutnya. Setiap anggota membayar yuran pada syarikat dengan jumlah tertentu dengan angan-angan mendapat bonus, semakin banyak anggota dan memasarkan produknya maka akan semakin banyak bonus yang dijanjikan.

Sebenarnya kebanyakan anggota MLM yang menyertai cara ini adalah hasil motivasi bonus yang dijanjikan tersebut dengan harapan agar cepat kaya dalam waktu yang sesingkat mungkin, padahal ia langsung tidak menginginkan produknya.

Perniagaan jenis ini adalah perjudian murni, kerana beberapa sebab berikut, iaitu:

Sebenarnya anggota MLM ini tidak mahukan produknya, akan tetapi tujuan utama mereka adalah menyertai rangkaian piramid bagi mendapatkan kekayaan cepat apabila setiap ahli baru membayar yuran.
Harga produk yang dibeli sebenarnya tidak sampai 30% dari wang yang dibayarkan pada syarikat MLM.
Tujuan perusahaan adalah membangun jaringan individu secara berkesinambungan. Yang mana ini akan menguntungkan anggota yang berada pada level atas (Upline) sedangkan level bawah (downline) selalu memberikan nilai point pada yang berada dilevel atas mereka."

Kami di Team Success Builder berpendirian bahawa Program Perniagaan Infinity Downline dengan sendirinya bukan berbentuk perjudian murni kerana penuh keyakinan dengan produk kami iaitu keahlian kepada sistem perniagaan dengan gedung e-pendidikan yang kukuh. Mengikut penelitian kami, produk e-pendidikan tersebut sebenarnya HARUS digunakan oleh ahli utnuk memanfaatkan perniagaan mereka sendiri, dan kami sememangnya memastikan bahawa ahli tidak masuk semata-mata kerana ingin cepat kaya. Ini kerana kami lebih berminat mengusahakan bisnes jangka panjang yang berwibawa dan mampu melahirkan ramai usahawan tempatan yang memahami konsep sumber pendapatan berganda yang mantap. Justeru itu kami sebenarnya memberikan ahli kami tunjuk ajar menggunakan gedung e-pendidikan tersebut untuk memajukan bisnes mereka.

Konsep Team kami mudah:
Rezeki seharusnya HALAL, ataupun ia bukannya rezeki yang berpanjangan.
Panduan Isu Syariah Dalam Perniagaan Rangkaian

Kami di Team Success Builder menggunakan cadangan Ust Hj Zaharuddin Hj Abd Rahman dalam artikelnya ISU SYARIAH DALAM PERNIAGAAN MLM dalam pengamalan bisnes affiliate kami, dan mensyorkan agar ahli-ahli kami berbuat sedemikian.

Cadangan beliau ialah Pengamal Sistem Rangkaian memastikan asas minima Shariah berikut dapat dipatuhi :-

1. Produk mestilah dibeli dengan tujuan yang sebenarnya (seperti produk yang benar-benar bermanfaat dan dibangunkan dengan serius seperti ubat-ubatan berkualiti, unik dan lainnya). Justeru, produk yang kabur kualiti dan kegunaannya tidaklah dibenarkan kerana ia hanyalah bertujuan untuk mengabui dalam undang-undang dan hukum Syariah, ia tiadalah halal di sisi Syariah. Justeru, kekuatan (program) ialah kepada produknya yang bermutu dan bukan kepada objektif jangka pendek mengumpul dana (modal).

2. Produknya bukan emas dan perak yang boleh dijual beli secara tangguh. Ini kerana penjualan barangan emas secara tangguh adalah Riba jenis Nasiah.

3. Komisyen yang diberikan kepada ahli untuk setiap penjual dan ahli bawahannya mestilah jelas. Tiada komisyen tanpa usaha, ini bermakna orang atas hanya berhak mendapat komisyen dari ahli bawahan yang dibantunya sahaja.

4. Keuntungan dan komisyen bukan berdasarkan ‘kepala’ atau ahli yang ditaja, tetapi adalah berdasarkan nilai produk yang berjaya di jualnya. Ini diperlukan bagi membuktikan ia menumpukan kepada perniagaan penjualan produk dan perkhidmatan dan bukannya permainan wang (money game).

5. Tidak diwajibkan bagi si ahli menjual jumlah tertentu bagi memperolehi komisyen dari orang bawahannya.

6. Setiap ‘upline’ atau orang di sebelah atas mestilah menaruh usaha atas jualan orang bawahannya, seperti mengadakan perjumpaan taklimat, motivasi dan teknik berkempen secara terancang seperti sebuah syarikat yang pelbagai ahlinya. Ia perlu bagi melayakkannya menerima komisyen itu dari sudut Syariah, jika tidak adalah dibimbangi ia akan terjerumus kepada keraguan ‘syubhah’. Ini kerana konsep niaga dalam Islam tidak membenarkan suatu keuntungan dari sesuatu perniagaan yang diperolehi tanpa usaha. Justeru, sedikit usaha perlu dicurahkan bagi menjadi sebab haknya ke atas komisyen.

7. Tidak menggunakan skim piramid iaitu skim siapa masuk dulu akan untung selamanya. Manakala hak mereka yang masuk kemudian akan berkurangan. Justeru, plan pemasaran mestilah memberikan hak kepada semua, malah orang bawahan mampu mendapat keuntungan lebih dari orang atasannya, apabila ia mampu menjual dengan lebih hebat.

8. Mempersembahkan sistem komisyen dan bonus yang telus dan boleh difahami dan dipantau oleh ahli dengan jelas. Ia bagi mengelakkan segala jenis penipuan.

9. Menstruktur plan pemasaran di antara ahli dan orang bawahannya secara musyarakah iaitu perkongsian untung dan rugi berdasarkan modal masing-masing dengan nisbah pembahagian keuntungan yang ditetapkan di peringkat awal lagi.

Jika anda ingin membaca sumber artikel yang penuh, sila ke laman web berikut (http://blog.hpa-online.net/artikel/isu-syariah-dalam-perniagaan-mlm.html)

--------------------------------------------------------------------------------

Jika anda berminat dengan program ini dan belum lagi mempunyai sponsor keahlian, anda boleh menghubungi saya segera.

JADI APA YANG ANDA TUNGGU LAGI..DAFTARLAH SEGERA DAN JADIKAN DIRI ANDA JUTAWAN!!! DENGAN MODAL HANYA SEBANYAK RM100 ANDA AKAN DAPAT LEBIH BANYAK LAGI!!

HUBUNGI SAYA SEGERA UNTUK MAKLUMAT LEBIH LANJUT DI TALIAN 0172247255!!! 
atau masej saya di facebook abdsofie@gmail.com
JANGAN LEPASKAN PELUANG ANDA UNTUK MENJADI JUTAWAN!!


Tabung Ayam